Fitness Try Day 2019

Fitness Try Day 2019

Find din fitness favorit
 

Deltag i Fitness Tryday 2019 og få en sjov og svedig dag sammen med andre. Der er åbent hus for alle, der gerne vil prøve fitness aktiviteter 

Søndag den 27. januar kl. 11.00-15.00

Lyseng Idrætscenter
Lysengvej 2
8270 Højbjerg 

Uanset om du træner eller gerne vil i gang, så er Fitness Tryday oplagt til at få inspiration og kickstarte formen.

 

Fitness Tryday i Højbjerg afvikles i et samarbejde mellem: 

Højbjerg Gymnastikforening, Højbjerg Lyseng Forenings Fitness og Højbjerg Træning

 

Program for dagen og tilmelding/køb billet:  via Højbjerg Gymnastikforening
(Obs: du kan ikke bruge dit fitness-login; tilmeld dig som gæst).

Pris: kr. 125,- (incl. træning, vand, frugt, snack ) + evt. tilkøb af sandwich

Ved tilmelding skal du samtidig booke dig til 3 fitness aktiviteter

 

Aktiviteter

Indoor Cycling
Intervaltræning for alle uanset baggrund og kondition. Træningen som booster din forbrænding og øger din kondition. Der cykles både stående, siddende, i eksplosiv acceleration og meget mere.
 
Kettlebell
Træning der kan mærkes og har stor effekt. Træningen der hurtigt giver sved på panden og mærkbare resultater.
 
TRX
Funktionel træning for alle uanset niveau. Med egen kropsvægt trænes styrke, fleksibilitet, mobilitet og balance i alle øvelser.
 
Jumping Fitness
Sjovt og svedigt :) Jumping Fitness er cardiotræning, der består af forskellige intensive fysiske øvelser til fed musik med dejlige rytmer.
 
Zumba
Zumba er stadig det store hit. Kom og dans og grin til en times Zumba. Vi har det sjovt hygger os med sjove trin og attitude. 
 
STRONG by Zumba®
STRONG by Zumba® er en høj intensitet intervaltræning. I STRONG by Zumba® trænes styrke, udholdenhed og mobilitet, forbrændingen bliver høj og hele kroppen tones. 
 
Gi' den gas på steppen
Konditionstræning på stepbænk til det bedste musik fra 80'erne og 90'erne. Træningen består af små serier, der bygges langsomt op og som forbedrer både din kondition og koordination. 
 
Old School Aerobic
Konditionstræning på gulv, uden andet udstyr end dig selv. Vi laver simple koreografier der udfordrer din koordination med fokus på at få pulsen op til musik man bliver i godt humør af. 
 
Pilates 
Træning der tager udgangspunkt i stræk og styrke og som udfordrer din stabilitet, forbedrer din kropsbevidsthed og kropsholdning.
 
HITT
I Høj Intensiv Interval Træning bliver du udfordret på både puls og styrke. Der er fokus på funktionelle, højintense og eksplosive bevægelser i en kombination af cardio og styrke øvelser. 
 
Yoga
Yoga er for dig, der ønsker at forbedre din smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed. Vi vil også arbejde med åndedrætsøvelser.

European Fitness Badge
Bliv målt og testet på din udholdenhed, styrke, smidighed og koordination. Testen kan udføres af alle. Testniveauer er basic, advanced eller approved. 

SMART training 
SMART training er en sjov og lærende hjernetræning hvor fokus er på at udfordre din hjerne. Træningen foregår i en social, lærende og legende atmosfære og holder dig mental fit.

 

 

 

 

 Yderlige information om alle aktiviteter finder du på:

www.hoejbjerg.gymnastikforening.dk 

www.hoejbjerg-lyseng-foreningsfitness.dk

www.hoejbjerg-traening.dk