Ordinær generalforsamling 2020

OBS:

Generalforsamlingen er UDSKUDT pga. Corona virus:

Opdatering pr. 12. marts:
Generalforsamlingen er udskudt indtil videre. Vi kan ikke gennemføre den som forholdene er lige nu. Vi afventer situationen og udmelder en dato når vi kan afholde mødet i trygge rammer.

Formelt strider det mod vores vedtægter, der siger at generalforsamlingen skal afholdes i marts måned, men her må være tale om force majeure. Bekæmpelse af sygdom i samfundet er vigtigere end vores lille forening.

Foreningens ordinære generalforsamling 2020 afholdes fredag, den 20. marts 19:00 i Sal C ved Café Lyseng. Alle medlemmer er velkomne.

Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Spisning inden generalforsamlingen

Kl. 18:00 inden generalforsamlingen er foreningen vært med dagens ret fra caféen. Deltagelse i spisningen kræver tilmelding af hensyn til køkkenet. Ved deltagelse udelukkende i selve generalforsamlingen skal du ikke tilmelde dig på forhånd.

Spisning inden generalforsamlingen

Du får brug for dit login og adgangskode. Se vejledning.