Hvad er TRX?

TRX er forkortelsen af Total body Restiance Exercise og er et stroppesystem, hvor man bruger sin egen kropsvægt som eneste belastning, til at træne styrke, smidighed, balance og kondition.

Ved at indstille højden af TRX Suspension Traineren (stropperne) og justere hvor stejl en vinkel du ligger eller står i, kan du ved hjælp af egen kropsvægt variere belastningen i øvelserne, som hele tiden kan gøres sværere og mere fysisk krævende, eller lettere, hvis du har behov for det.

Konceptet blev oprindeligt udviklet til og af soldater på mission, som havde brug for at holde sig i form og måtte bruge hvad de havde på hånden. Med få remedier kunne de etablere et meget alsidigt funktionelt trænings-program. Træningen baseres på 5 grundlæggende principper:

• Du træner styrke, fleksibilitet, bevægelighed og balance i alle øvelser
  • Funktionel træning, dvs stor overførbarhed til dagligdags bevægelser
  • Belastningen er udelukkende egen kropsvægt
  • Core muskulaturen involveres i alle øvelser
  • Du træner med kun et ophængspunkt

TRX-træning egner sig for alle, som ønsker at træne og blive udfordret på styrke, stabilitet, mobilitet og balance. Du får pulsen op, øger muskelmassen og forbrænder fedt.

Vi anbefaler at du får instruktion og evt. deltager i TRX-holdtræning før du begynder med din egen TRX Suspension Training.

TRX Hold-træning og TRX for alle

En work-out med mix af grundlæggende øvelser – men lige så hårdt og intenst, som du ønsker, for du styrer selv din belastning - og hvor du på en effektiv måde træner både styrke, puls, mobilitet og balance på én gang

Hvornår: tirsdag og torsdag
(se tidspunkter i kalenderen nedenfor. Bemærk - øvrige dage kan forekomme, så hold øje med kalenderen)

Hvem:  alle, uanset om du er begynder eller øvet i træning med TRX
Vi anbefaler dog, at du skal have deltaget i TRX Starter eller TRX Instruktion, for at kunne deltage på TRX Hold.
TRX for alle' er for alle, og også dig, der er helt ny, og aldrig har trænet TRX.

Tilmelding: via kalenderen nedenfor
Find ønsket dato og klik på TRX holdet (tilmelding åbner i et separat vindue (pop-up). Du får brug for din email/mobil-nr og adgangskode)

Afbud: Bliver du forhindret, bedes du melde fra seneste 4 timer før
Dette så en anden deltager kan udnytte pladsen, og vores instruktører kan planlægge træningen optimalt.
Du melder selv fra ved login som ved tilmelding (klik på holdet og derefter "annuller")

Instruktør team: Bodil, Claus, Lene og Ulla T

NYHED ....... TRX ski-træning

Med start mandag den 14.01.19 har du nu mulighed for at komme i form til skiferie. Med udgangspunkt i grundlæggende TRXøvelser og funktionel træning sættes fokus på core-muskulaturen, ben og balance.

Hvornår: mandag  (se tidspunkter i kalenderen nedenfor. Bemærk at holdet kun tilbydes i en begrænset periode)

Hvem: alle kan deltage (det er ikke nødvendigt at have trænet TRX tidligere)

Tilmelding: via kalenderen nedenfor

Instruktør: Bodil

Husk altid passende trænings tøj, indendørs sko, håndklæde og vanddunk

TRX Starter (instruktion for nybegynder)

Er du ukendt med TRX træning skal du have gennemgået en individuel TRX-instruktion, før du tilmelder dig til første TRX-holdtræning.
På TRX Starter lærer du bl.a. de 6 forskellige start positioner og du bliver fortrolig med stropperne

Kontakt medlemsservice og aftal tid med en af vores TRX instruktører

TRX Instruktion (personlig instruktion)

Vi anbefaler, at du booker en personlig TRX-instruktion før du starter din egen TRX træning, eller hvis du vil supplerer dit personlige trænings-program med TRX-øvelser.

Kontakt medlemsservice og aftal tid med en af vores TRX instruktører

TRX Bootcamp

Med jævne mellemrum tilbyder vi TRX Bootcamp for dig, der har lyst til træne TRX på et lukket hold i en begrænset periode. På et TRX Bootcamp-forløb laves før- og eftermåling. Du bliver motiveret i din træning, bliver stærkere, kommer i bedre form og få mere energi.

TRX Bootcamp annonceres i Fitness' Nyhedsbrev, på Facebook, Holdoversigt og her på hjemmesiden

Vores TRX instruktører

Alle TRX-instruktører er TRX-uddannet og har gennemgået de officielle TRX-kvalificeringskurser (TRX STC, TRX FTC, TRX GTC, TRX SMTC m.fl.)

Du møder instruktørerne til TRX-Holdtræning eller individuelle TRX instruktioner