Ordensregler

Nøglekortet er kun mit, og det gælder kun for mig; har jeg en ven eller veninde der gerne vil med til fitness så skal vedkommende meldes ind og betale kon­tingent.

Bliver mit nøglekort væk meddeler jeg det til foreningen.
Er nøglekortet bortkommet, betaler jeg for et nyt.

Jeg viser hensyn til de andre medlemmer og foreningens instruktører.  Anvis­ninger fra foreningens instruktører skal altid følges. Træningen sker på eget ansvar og jeg er bekendt med at foreningen ikke har en forsikring, der dækker medlemmerne.

Musikken styres af instruktører. Mobil tlf. er tilladt når den er på lydløs – jeg viser hensyn og går udenfor, hvis jeg skal tale i mobilen.

Omklædning sker i omklædningsrummet. I centret anvendes der indendørs fodtøj og egnet træningstøj – jeg træner med tøj – også på overkroppen. Jeg medbringer mit eget håndklæde til brug under træningen.

Tasker, udendørs sko, overtøj m.v. anbringes i omklædningsrummet. Opbevaringen af værdier er på eget ansvar.

Træningsudstyret tørrer jeg af efter brug. Jeg rydder op efter mig selv; sætter håndvægte og vægtskiver på plads efter brug.

Alle former for doping er forbudt og vil medføre bortvisning. Jeg er ikke omfattet af en udelukkelse fra trænings- og konkurrenceaktiviteter.

Vi er medlem af Antidoping Danmark som vil gennemføre uventede kontrolbesøg. Nægtelse af samarbejde med bestyrelsen og Antidoping Danmark medfører ligeledes bortvisning.

Drikkevarer uden alkohol må gerne nydes i træningsrummet.

Jeg ved at mit medlemskab ikke kan sættes i bero, overdrages til en anden eller refunderes.

Jeg er bekendt med at der er video-overvågning i træningslokalet.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Disse regler står på den blanket nye medlemmer underskriver ved udlevering af nøglebrik.
For nye medlemmer under 18 år skal en forælder være medunderskriver.