Få det hele med - Følg os på Facebook

Få det hele med - Følg din lokale Fitness forening på Facebook - Klik ind på Højbjerg-Lyseng ForeningsFitness

På Facebook har foreningen både en officiel side Højbjerg-Lyseng ForeningsFitness og en åben gruppe Højbjerg-Lyseng ForeningsFitness, hvor du kan lave opslag om stort og småt, komme med ris & ros eller måske endda søge efter en trænings makker.

Desuden har vi også er par undergrupper for hhv. Boksning (Lyseng Boxing) og Indoor Cycling (INDOOR CYCLING (spinning) i Lyseng Fitness)

Alle aktiviteter og arrangementer mv., som foreningen oplyser på FB, bliver også udsendt i det månedlige Nyhedsbrev, ligesom du også altid kan finde informationerne fra forsiden af hjemmesiden og på opslagstavlen i Fitnesslokalet.

Vi anbefaler alligevel, at du følger os på Facebook og får det hele med