Mads Kjær udstiller i fitness

Fra februar 2024 kan du nyde flotte værker af Mads Kjær

Der er kommet ny kunst på væggene i lokalet. Denne gang udstiller kunstner Mads Kjær også kendt under navnet KRABAT. Udover at male har han sit eget tøjmærke.

Da Mads Kjær i 2009 som 21-årig var udsendt til Afghanistan, oplevede han krigen på nærmeste hold og kom hjem med ar på både krop og sjæl. Han bruger kunsten til at udtrykke sindstilstande og fortælle historier. 

 

Han arbejder med en blanding af spray og maling, bygger sine værker op af lag, farverige motiver og umiddelbare penselstrøg, der fortæller hver deres historie.

 

Hvis du er stødt på Kjærs værker, der er til at finde rundt om i Aarhus by, er du muligvis bekendt med KRABAT. Krabaten er et motiv, som går igen i Kjærs værker; en stregtegning af et ansigt. Den sættes konstant ind i nye konstellationer af motiv- og farvesammensætninger, hvilket bidrager til at den lille maskot altid har noget nyt at byde på.

Udover at udstille hos os, er Mads Kjær også med i med i en udstilling på den Hirschsprungske Samling i København henover sommeren. Udstillingen SOLDATER. KUNSTEN OG DANSKERNE I KRIG 1848-1864 har fernisering den 15. april og varer til 28. juli.

Du kan også opleve Mads Kjær i Musikhuset den 16. maj, hvor han som en del af samarbejdet mellem Aarhus Symfoniorkester og Aarhus Kommunes Veteranrådgiver sammen med andre vil holde oplæg og vise billeder til arrangementet Vidnesbyrden. Til arrangementet vil Aarhus Symfoniorkester opføre Sjostakovitjs ottende symfoni både sammen med kunstnerne og i sin helhed.
  

Se mere på hans egen hjemmeside:

https://www.krbtwrld.com/